Τι είναι το CM2W

 

 

CM2W - το Connect Machines To Web παρέχει τη δυνατότητα για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και τον έλεγχο ενός ευρέως φάσματος μηχανημάτων, με τη χρήση μιας ενιαίας πλατφόρμας. Με το CM2W μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε δυνατότητα που προσφέρει το Internet of Things. Η ομάδα των συμβούλων και προγραμματιστών λογισμικού μας, έχουν βαθιά εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή των συστημάτων που απαιτούνται για την διαχείριση των συσκευών σας και θα σας οδηγήσουν βήμα - βήμα στην εποχή του Internet of Things!

Cloud

Η ανοιχτή πλατφόρμα CM2W υποστηρίζει πολλαπλούς συνδυασμούς λογισμικών και συσκευών οι οποίοι είναι απαραίτητοι για να δημιουργηθούν οι υπηρεσίες που χρειάζεστε, και υποστηρίζει τις επίσημες βιβλιοθήκες λογισμικού από δεκάδες πλατφόρμες. Το εύχρηστο API μας χρησιμοποιεί το ελαφρύ και γρήγορο format JSON για την ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις συσκευές. Το διαμοιρασμένο σύστημα αποθήκευσης δεδομένων μας που συνδυάζει βάσεις δεδομένων SQL και NoSQL, είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Ασφάλεια

Το CM2W προσφέρει από ασφάλεια σε ολόκληρη την πλατφόρμα για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του προϊόντος και των υπηρεσιών σας. Η Ασφαλής τροφοδότηση διασφαλίζει τον αυστηρό έλεγχο των συσκευών, όλα τα κανάλια επικοινωνίας προστατεύονται με βιομηχανικού προτύπου κρυπτογράφηση συμμετρικού δεδομένων (TLS, SSL). Η υποδομή private cloud του CM2W εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Φορητότητα

Με την απίστευτη ανάπτυξη των συσκευών και το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), είναι γνωστό ότι τα οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Το CM2W προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους (smart phones, tablet, κ.λπ.) για την παρακολούθηση και τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο, του εξοπλισμού τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cm2w.gr για να μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το σύστημα CM2W στις συσκευές σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Contact us

Contact us at info@cm2w.gr to learn how you can implement the CM2W system with your devices and increase profit.

x