Ποιοι είμαστε

 

 

Εταιρεία:

Η CM2W - Connect Machines To Web είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που περέχει τη δυνατότητα για απομακρυσμένη παρακολούθηση και έλεγχο σε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων. Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στο χώρο με μια καινοτόμο προσέγγιση ακολουθώντας τις πιο προηγμένες τάσεις στον κλάδο της ανάπτυξης λογισμικού.

Ομάδα:

Η εταιρεία αριθμεί σήμερα 10 άρτια εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους ειδικούς στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού και συσκευών , πωλήσεων και marketing.

Οι ειδικοί του λογισμικού και των συσκευών μας, φροντίζουν για την παροχή υψηλής τεχνολογίας λύσεων στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων για τη σύνδεση όλων των ειδών μηχανημάτων στο διαδίκτυο, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν τον πλήρη έλεγχο και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. Η ομάδα επίσης έχει δημιουργήσει μια εύχρηστη πλατφόρμα web που προσαρμόζεται ανάλογα με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις του πελάτη.

Αποστολή:

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητες και την προστιθέμενη αξία που δίνει η σύνδεση των συσκευών τους στο «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cm2w.gr για να μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το σύστημα CM2W στις συσκευές σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Contact us

Contact us at info@cm2w.gr to learn how you can implement the CM2W system with your devices and increase profit.

x